MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Журналісти оголосили бойкот Чечетову

17.12.2010    джерело: www.telekritika.ua
Журналісти основних телеканалів та інформаційних агентств ухвалили рішення не записувати коментарі Чечетова у зв’язку з тим, що коментуючи бійку у Верховній Раді він відверто брехав пресі.

Парламентські журналісти оголосили бойкот депутату від Партії регіонів Михайлу Чечетову. Як повідомляє «Українська правда», журналісти основних телеканалів та інформаційних агентств ухвалили рішення не записувати коментарі Чечетова у зв’язку з тим, що коментуючи бійку у Верховній Раді він відверто брехав пресі.

Зокрема, він доводив, що ніякої бійки у Верховній Раді не було і «БЮТівці самі билися головою», у той час як Партія регіонів «толерантно забезпечувала роботу Верховної Ради».

 «Коли вчора брехав Єфремов, то він хоча б червонів, а ви брешете і не червонієте. Ви відверто брешете нам. Ми не хочемо більше слухати цю брехню. Кожен журналіст, який буде вас писати та показувати, вважатиметься таким, який не має громадянської позиції» - заявили Чечетову журналісти.

Як уточнила «Телекритиці» парламентський кореспондент 5-го каналу Ольга Сніцарчук, від телеканалів підтримку бойкоту оголосили 5 канал, «1+1», СТБ, Новий. Журналісти «Інтера» та ICTV також, за попередньою інформацією, сказали бойкоту «так».

 «Ми між собою говорили і погодилися, що більше взагалі не будемо писати Михайла Чечетова. Цієї брехні вже насправді досить - це вже занадто нагло. Журналісти і раніше були втомлені брехнею, але вчорашній випадок усіх страшенно обурив», - пояснила Ольга.

Кореспондент «Української правди» Оксана Денисова додала «Телекритиці», що з-поміж інформаційних агенцій рішення бойкотувати Чечетова точно підтримали УП, УНІАН, «Українські новини», «Ліга».

 Поділитися