MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

В офісі соціал-демократичної партії іде обшукНові арешти в оточенні ТимошенкоПостраждалого у бійці Волинця викликали до прокуратури розповісти про блокування трибуниГПУ порушила кримінальну справу щодо Євгена Корнійчука.Вибіркові кримінальні переслідування є ознакою недемократичної владиЛуценка затримали ’у справі отруєння Ющенка’Обвинувачення закидає Луценку інтерв’ю УНІАНу і «Дзеркалу тижня»Франція стурбована подіями в УкраїніПравозахисники звинувачують владу в порушенні прав заарештованих екс-урядовцівКарпачова: Україна є лідером щодо масового застосування арештівВ Україні нові арешти і нові кримінальні справиЗаява уряду США про розслідування щодо українських опозиційних політиківМирослав Маринович: Елемент політичних репресій єПолітичні репресіїКопають під Майдан?Economist про "головоріза Лукашенку" і УкраїнуДержава проти школярок та пенсіонерок — дайджест російських протестівЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 55 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.12.2020 ‒ 31.12.2020. Ч. І Опис справ, які розглядалися Центром стратегічного захисту (ЦСЗ) ХПГ у першій половині 2021 рокуЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 47. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 13.07.2020 ‒ 09.08.2020

Співробітники СБУ затримали Луценка біля його будинку

26.12.2010    джерело: www.unian.net

Співробітники спецпідрозділу Служби безпеки України «Альфа» сьогодні близько 13.00 затримали екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.  Про це УНІАН повідомила прес-секретар Ю. Луценка Інна Кісіль.

«Сьогодні близько 13.00 Юрій Луценко пішов гуляти із своєю собакою з будинку, де мешкає, на вулиці Старонаводницькій. Під час прогулянки його затримали 11 бійців «Альфи» і, нічого не повідомляючи, посадили до мікроавтобуса та повезли у невідомому напрямку», - сказала І.Кисіль, зауваживши, що також під час затримання були присутні представники Генеральної прокуратури України.

При цьому І.Кісіль наголосила, що за Ю.Луценком велось спостереження.

Водночас, як повідомив УНІАН один із родичів Ю. Луценка, «він вийшов із собакою і ледь повернув за ріг будинку, де немає відеокамер зовнішнього спостереження, як із таксі вистрибнули кілька чоловіків, які потім посадили Луценка до автомобіля і повезли у невідомому напрямку».

За словами співрозмовника агентства, єдине, що екс-міністр встиг зробити, це передати своєму родичу мобільний телефон та собаку.

 Поділитися