MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Обвинувачення закидає Луценку інтерв’ю УНІАНу і «Дзеркалу тижня»

28.12.2010    джерело: www.telekritika.ua
Обвинувачення закидає Юрієві Луценку те, що він дав інтерв’ю агенції УНІАН і тижневику «Дзеркало тижня», що нібито спричиняло перешкоди слідству та паплюжило органи прокуратури

Обвинувачення закидає Юрієві Луценку те, що він дав інтерв’ю агенції УНІАН і тижневику «Дзеркало тижня», що нібито спричиняло перешкоди слідству та паплюжило органи прокуратури.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела в суді, які передають слова прокурора по обвинуваченню.

За даними джерел, саме ухилення від слідства стало причиною зміни запобіжного заходу для екс-міністра, а нині заступника головного редактора газети «Сільські вісті» Юрія Луценка з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Заступник головного редактора «Дзеркала тижня» Юлія Мостова не стала коментувати ТК цю інформацію. ТК намагається дістати коментар УНІАН.

Також, як пише «Українська правда», ще до оголошення рішення суду Юрія Луценка вивели із зали суду за те, що давав інтерв’ю «Українській правді». Як пояснив охоронець, у залі дозволена лише відеофіксація.

 Поділитися