MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Всеукраїнський форум «Захист прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини»

14.04.2011    джерело: www.civicua.org
відбудеться у м. Львів 18-19 травня 2011 р.

18-19 травня 2011 р. у м. Львів відбудеться Всеукраїнський форум "Захист прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини".

Всеукраїнський форум представляє собою платформу для обговорення питань пов’язаних із захистом прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини. Захід складатиметься із доповідей експертів та наступного їх обговорення.

Захід розрахований на 6-8 доповідачів (колишніх суддів ЕСПЛ, представників секретаріату ЄСПЛ та юристів, діяльність яких пов’язана із захистом прав юридичних осіб у ЄСПЛ), 20-30 учасників обговорення (юристів практиків), 20 учасників серед студентів-правників.

На заході передбачається оплата всіх витрат учасників: проживання, харчування, роздаткових матеріалів.

Метою заходу є забезпечення набуття нових знань та обмін досвідом серед юристів-практиків та студентів-правників.

Організатори прагнуть спрямувати зусилля на розвиток практики захисту прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини, сприяти налагодженню співпраці між юристами-практиками з питань захисту прав юридичних осіб України у Європейському суді з прав людини.

Організатором Форуму-2011 виступає Центр міжнародного права і правосуддя. Інформаційним партнером форуму є Ліга студентів Асоціації правників України, а інституційним партнером – Львівський національний університет імені Івана Франка.

Джерело : Центр міжнародного права та правосуддя

Автор : Олег Головко

Додатки : Інформаційний лист та реєстраційна форма ( Інформ лист+реєстр форма.rar, 148 Kb ) 

 Поділитися