MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Freedom House презентує звіт про права людини й демократію в Україні

07.06.2011    джерело: www.civicua.org
14 червня у Києві, з 10:00 до 12:00. Представникам ЗМІ слід акредитуватися до 15:00 13 червня.

14 червня з 10:00 до 12:00 у Києві, у приміщенні Міжнародного фонду “Відродження” (вул. Артема, 46), відбудеться презентація й обговорення звіту міжнародної правозахисної організації “Freedom House” “Б’ючи на сполох: на захист демократії в Україні”. Звіт підготовлено за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” та Мережі Фундацій відкритого суспільства.

До участі в дискусії запрошено відомих політиків, провідних експертів, представників громадських організацій, журналістів.

У звіті експерти висловили занепокоєння останніми тенденціями у сфері дотримання прав людини та розвитку демократичних цінностей в Україні. Водночас звіт окреслює реальні можливості для позитивних змін.

За кілька днів після обговорення звіт буде презентовано політичним та експертним колам у Брюселі.

Готували звіт виконавчий директор “Freedom House” Девід Кремер, виконавчий віце-президент Атлантичної Ради Деймон Вілсон, експерт Атлантичної Ради Роберт Нурік та експерт “Freedom House” Еван Альтерман. Вони поділяться своїм баченням сьогоднішнього стану справ в Україні.

Представникам ЗМІ слід акредитуватися до 15:00 13 червня.

Контакти: Міжнародний фонд “Відродження”, Станіслав Лячинський, (044) 486 24 74, [email protected]

 

Джерело : Міжнародний фонд "Відродження"

 Поділитися