MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ПРЕС-АНОНС: «Тортури замість амністії: що ще чекає ув’язнених Україні?»

09.07.2011   
12 липня 2011 року в ІА УНІАН о 13:30 відбудеться прес-конференція «Тортури замість амністії: що ще чекає ув’язнених Україні?», присвячена подіям у виправній колонії № 89 у Дніпропетровскій обл.

Конкретні, кричущі події, що послужили причиною конференції, це все те, що зараз відбувається у Дніпропетровській виправній колонії ДИК 89. Прес-конференція відбудеться 12.07.2011 в інформагентстві УНІАН (вул. Хрешатик, 4) о 13 год. 30 хв.

Вже кілька днів, в установі, триває масова голодування ув'язнених, викликана безпідставною, безпрецедентною жорстокістю адміністрації.

Ми зобов'язані розглянути це знакова подія, як симптом, як експеримент, необхідний владі, для подальшого, режимного і постійного, впровадження подібної практики в методику поводження з ув'язненими.

Не варто забувати про те, що за один останній рік, співробітниками правоохоронних органів було вбито більше людей, ніж за два попередніх. На конференції будуть представлені, фото і відео докази що сталося в Дніпропетровську.

Незважаючи на відсутність ілюзій щодо характеру нинішньої влади, ініціатори виступлять зі зверненням до президента країни, з вимогою втрутитися в ситуацію.

Прес конференцію проводить правозахисник і колишній політв'язень Ігор Гаркавенко.

Участь у заході візьмуть:
Правозахисники: Володимир Чемерис, Володимир Лесик, Артем Бєлов.

Контактні телефони: 063040 57 26, 093 985 25 74

 Поділитися