MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В офісі обласної організації партії «Батьківщина» знайшли підслуховуючи пристрої

11.07.2011   
Інна Сухорукова
Голова АТ «Інвестор» заявив, що до прокуратури або суду вони не будуть звертатися, тому що вважають, що ці інстанції контролюються їх політичними супротивниками, особливо мером Харкова Кернесом. Андрій Переєденко також зазначив, що факт прослуховування офісу Батьківщини вони розцінюють як факт політичного переслідування.

11 червня 2011 року о 12-й годині в прес-центрі у будинку по вулиці Сумській 88, де розташовані офіс обласної організації партії «Батьківщина» і редакція газети та сайту «Главное», банк «Базис» та громадська приймальня депутата обласної ради Арсена Борисовича Авакова, відбулася прес-конференція, під час якої головний редактор газети «Главное» Євген Маслов і голова правління АТ «Інвестор» - Андрій Переєденко повідомили журналістам про виявлення охоронцем прослуховуючих засобів в приміщеннях. Ці засоби були продемонстровані присутнім.

Один з цих пристроїв, досить потужний, щоб прослуховувати не тільки конференц-зал, але і офіс партії «Батьківщина», був знайдений випадково між вікном у залі та акваріумом. Після цього всі приміщення були ретельно обшукані і другий пристрій знайшли в офісі АТ «Інвестор».

Враховуючи, що 07.07.2011 у всіх приміщеннях в будинку по вул. Сумській 88, у всіх офісах цього будинку за рішенням Київського районного суду м. Харкова, яке стосувалося тільки АТ «Інвестор», співробітниками міліції був проведений незаконний обшук, можна було б припустити, що хтось зацікавлений у постійному спостереженні за офісом А.Авакова.

Але голова АТ «Інвестор» заявив, що до прокуратури або суду вони не будуть звертатися, тому що вважають, що ці інстанції контролюються їх політичними супротивниками, особливо мером Харкова Кернесом. Андрій Переєденко також зазначив, що факт прослуховування офісу Батьківщини вони розцінюють як факт політичного переслідування.

 Поділитися