MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Українці визначатимуть «Будяків 2011»

21.09.2011    джерело: helsinki.org.ua
Вже 6 років поспіль правозахисники обирають найбільших порушників прав людини в країні і вручають їм будяки. Громадськість має знати порушників прав людини!

Вже 6 років поспіль правозахисники обирають найбільших порушників прав людини в країні і вручають їм будяки.

Номінантів на Антипремію «Будяк року» визначають українці. Кожен може подати заявку до оргкомітету «Будяка» та висунути свого номінанта.

Антипремія «Будяк року» була заснована з метою привернення уваги громадськості до брутальних порушень прав людини, що відбулися в державі упродовж року, та стимулюють суспільну дискусію щодо небезпечних для прав людини тенденцій у країні.

Як подати заявку на Антипремію, де ознайомитись з регламентом – дивіться тут.

Останній строк подання заявок: листопад 2011 року.

Антипремія є некомерційним проектом. Жодні ініціативи чи рішення, пов’язані з премією, не можуть бути спрямовані на отримання прибутку жодним з організаторів ініціативи, членів журі чи спонсорів премії. Спонсори премії не мають права впливати на прийняття рішень у будь-якій номінації.

 Поділитися