MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Трьох американських волонтерів з Корпусу миру побили на Донеччині

03.05.2012    джерело: tsn.ua
У Донецькій області в місті Костянтинівка невідомий бритоголовий молодик у нічному клубі побив трьох американців – волонтерів Корпусу миру.

У Донецькій області в місті Костянтинівка невідомий бритоголовий молодик у нічному клубі побив трьох американців – волонтерів Корпусу миру. Інцидент стався 28 квітня в диско-барі «Тризона» на бульварі Космонавтів. МВС даний факт зафіксувало.

Як стало відомо, в Костянтинівку іноземці приїхали на баскетбольну гру у складі команди збірної волонтерів-американців з Корпусу миру. Після перемоги над командою збірної Костянтинівки іноземці відправилися в місцевий нічний клуб.

«До столу підійшов якийсь бритоголовий хлопець і почав жебракувати. Мовляв, дайте 50 гривень, америкоси, ви ж багаті. Ті, сміючись, відмахувалися, і незабаром перестали звертати увагу на настирливого молодика», – повідомив очевидець події Володимир Березін.

«Все відбулося протягом хвилини. Вибравши момент, хлопець ударив волонтера Робінсона в ніс – американець впав весь в крові. Йому на допомогу кинувся Бредді, але і він впав від удару ногою в обличчя, втративши свідомість. До них кинувся третій, а й тому дісталося… Молодик, отямившись, спритно зник, а друзі потерпілих викликали швидку і доставили їх в травмпункт міськлікарні № 5», – розповів Березін.

Як стало відомо, співробітники міліції вже вилучили записи камер відеоспостереження, які перебували в нічному клубі, з ними проводиться робота. Проводиться розслідування події.

30.04.2012 16:46

 Поділитися