MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В базі МВС – понад 1,2 тис. українських фанів-хуліганів

11.01.2012    джерело: ukraine2012.gov.ua
Міністерство внутрішніх справ України внесло до бази даних проблемних вболівальників 1 тис. 218 українців. Про це Інформаційному центру «Україна–2012» повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України.

Міністерство внутрішніх справ України внесло до бази даних проблемних вболівальників 1 тис. 218 українців. Про це Інформаційному центру «Україна–2012» повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України.

«У Міністерстві внутрішніх справ створено централізований облік даних інформаційної системи „проблемний уболівальник“. На сьогодні до цієї бази внесено 1218 осіб», – зазначено у відповіді на офіційний запит Інфоцентру.

Як підкреслили в управлінні зв’язків із громадськістю відомства, список футбольних хуліганів постійно поповнюється, тож до чемпіонату Євро–2012 кількість українських вболівальників-хуліганів може змінитися.

Нагадаємо, до Євро-2012 в структурі Міністерства внутрішніх справ України створена служба Національний футбольний інформаційний пункт. Це офіційна структура, яка опрацьовує питання, що стосуються європейських вболівальників-хуліганів, ультрас. В базах даних НФІП фани-хулігани з різних країн зафіксовані поіменно, і УЄФА користується цією інформацією, коли треба обмежити таким вболівальникам вхід на матчі.

Інформаційний центр «Україна2012»

 Поділитися