MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

«У Рівному чоловік пригостив незнайомку, після чого з оселі зникли гроші»«У Рівному 24-річну дівчину ошукали на 10 тисяч гривень»Європейський Центр з прав циган просить розслідувати дії львівських правоохоронців (ДОПОВНЕНО)Українські форми нетерпимостіВи можете собі уявити – «швидка» зупиняється на околиці села, вивантажує людину на узбіччя і їде?На Житомирщині люди виступили проти «циганського свавілля» (ДОПОВНЕНО)Черговий приклад мови ворожнечі: «На Рівненщині циганку-шахрайку міліціонери затримали за гарячими слідами»«Мова ворожнечі» на офіційних сайтах міліції – заохочування суспільства до дискримінації чи правова безграмотність?Життя циганськеПолковник Лазутко роздає найкращим підлеглим нагороди«Цигани з Волині дурили рівнянок»У Чернівцях «Беркут» відправив ромів на Батьківщину – в Закарпаття«Вчора циганка видурила 20 тисяч у 17-річної жительки Вінниці»«На Івано-Франківщині затримали групу циган, які обкрадали місцевих мешканців»Роми з Торчина на Волині запевняють, що їх хочуть виселити з селаНа Донбассе братья-«арийцы» убили цыганку во имя «чистоты нации»Знов названо етнічну належність підозрюванихЧерговий приклад мови ворожнечіЦиган? До криміналу!

«Чергове відпрацювання» за допомогою кийків (+відео)

19.01.2012    джерело: zakarpattya.net.ua
11 січня міліцейський підрозділ «Беркут» проводив «чергове відпрацювання» в циганському таборі Ужгорода.

11 січня міліцейський підрозділ «Беркут» проводив «чергове відпрацювання» в циганському таборі Ужгорода.

Чим конкретно спричинені погроми у циганському таборі на вулицях Гранітній та Марка Вовчка в ужгородській Радванці, дізнатися не вдалося. Як кажуть місцеві мешканці, два автобуси «беркутівців» увірвалися о сьомій годині ранку 11 січня на територію табору для, як пояснили самі правоохоронці, чергового відпрацювання.

Але результатом цього «відпрацювання» стали десятки постраждалих циган, до яких «Беркут» застосував гумові кийки та сльозогінний газ.

Заходи в циганському таборі на ужгородській Радванці були законними і вмотивованими – міліція

Як наступного дня повідомила міліція, заходи в циганському таборі на ужгородській Радванці були законними і вмотивованими. (Треба зазначити, що повідомлення Закарпатської міліції являє собою яскравий приклад мови ворожнечі – «Права людини»).

Як пояснили в СЗГ УМВС України в Закарпатській області, справді, «11 січня 2012 року з метою стабілізації оперативної обстановки, поліпшення роботи по боротьбі зі злочинністю та попередженню та розкриттю злочинів на території міста Ужгорода, виявленню та затриманню осіб, причетних до скоєння квартирних крадіжок, крадіжок з автотранспорту, грабежів, незаконного обігу зброї та наркотичних засобів, виявлення осіб з числа „гастролюючого“ криміногенного елементу у мікрорайоні Радванка в місті Ужгороді проводилося комплексне відпрацювання». Підставою для цього була оперативна і аналітична інформація.

«При аналізі крадіжок комунального майна, – коментує міліцейська прес-служба, – з’ясовується, що скоюються вони, здебільшого, особами ромської національності. В 2011 році в місті Ужгород було зафіксовано 14 крадіжок чавунних решіток, зливоприймачів та каналізаційних люків, 12 крадіжок комплектуючих ліфтового обладнання, 3 крадіжки з КП „Міськсвітла“, 4 крадіжки – з КП„Уж-тепло“. За їх скоєння затримані саме особи ромської національності.

За 2011-й рік в Ужгороді до кримінальної відповідальності притягнуто 25 осіб ромської національності. З них за вчинення крадіжок – 20 осіб, пограбунків – 3, приймання металобрухту – 1 і збут наркотичних засобів – 1 особа».

Тобто, стверджує міліція, у даному випадку йдеться про «абсолютно законне планове комплексне відпрацювання. Аналогічні відпрацювання здійснюються міліцією не тільки в Ужгороді і не лише по ромах, а вцілому по області і там, де це потрібно».

За матеріалами веб-сайту «Закарпаття онлайн»

 Поділитися