MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Виїмка документів у Конфедерації вільних профспілок України

17.05.2012    джерело: www.kvpu.org.ua
Сьогодні зранку два оперуповноважені з Кам’янець-Подільського районного відділу по боротьбі з організованою злочинністю Хмельницької області прийшли у центральний офіс Конфедерації вільних профспілок України з метою провести виїмку документів Всеукраїнської профспілки «Захист справедливості».

Сьогодні зранку два оперуповноважені з Кам’янець-Подільського районного відділу по боротьбі з організованою злочинністю Хмельницької області Княгницький Віталій Федорович та Вербицький Едуард Анатолійович прийшли у центральний офіс Конфедерації вільних профспілок України (вул. Велика Васильківська, 65) з метою провести виїмку документів Всеукраїнської профспілки «Захист справедливості». Окрім посвідчень вони нічого не пред’явили. Лише після того, як до офісу приїхав народний депутат, голова КВПУ Михайло Волинець, вони дозволили зробити копію доручення їм місцевого слідчого О. Тришневської.

Зараз правоохоронці намагаються провести виїмку документів у зв’язку з порушенням кримінальної справи проти голови первинної профспілкової організації Всеукраїнської профспілки «Захист справедливості» ДП «Довжоцький спиртовий завод» Анатолія Георгійовича Яснила. Вони вважають, що 25 вересня 2009 року збори первинної профспілкової організації не проводилися, голосування на них не відбувалися, а протокол № 1 – підроблений.

Таким чином, відбувається тиск на Анатолія Яснила та членів Всеукраїнської профспілки «Захист справедливості». Окрім того, через виїмку документів діяльність Всеукураїнської профспілки «Захист справедливості» буде паралізовано.

Довідка (з сайту КВПУ). Ідеологія вільних профспілок передбачає свободу від політичних та корупційних інтересів, гласність, прозору діяльність на демократичних засадах. Вільні профспілки не залежать від інтересів роботодавців та політиків, не зачіпають релігійних, ідеологічних та інших свобод своїх членів. Головним завданням вільних профспілок, профспілок нового європейського демократичного типу, є донесення до людини праці ідеології свободи, ідеології справедливості, ідеології солідарності. Адже ніхто не буде відстоювати права людини, коли вона сама не буде цього робити. Тому зараз це головна місія профспілок – змінити свідомість людей найманої праці для того, щоб вони зрозуміли, що за свої права треба боротись.

 Поділитися