MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Васильківських „терористів”» позбавляють права на захист

23.05.2012   
24 травня о 14.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція адвокатів та дружин підсудних у кримінальній справі т.зв. „васильківських „терористів”

24 травня о 14.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція адвокатів та дружин підсудних у сфабрикованій кримінальній справі т зв. „васильківських „терористів”.

Суддя Києво-Святошинського суду Ю. Бурбела усунув від участі у справі двох адвокатів Дмитра Лошакова та Оксану Мельник. Він також видалив із залу суду до кінця судового процесу одного з підсудних Ігоря Мосійчука.

Адвокати та рідні підсудних вважають таке рішення грубим порушенням права на захист.

Учасники прес-конференції повідомлять про дійсні причини незаконних, на їхню думку, дій судді та про подальші плани щодо припинення суддівського «безпрєдєлу».                                                                                                

Участь у прес-конференції візьмуть адвокати: Дмитро Лошаков та Оксана Мельник, а також дружини підсудних Христина Бевз та Анна Мосійчук.

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал).

Контактний телефон: 063 224 17 30.

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 Поділитися