MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Публічна дискусія «Злочини на ґрунті ненависті в Україні» – м. Київ (ВІДЕО)

15.06.2012   
13 червня у Великій конференц-залі НАН України відбулася публічна дискусія з обговоренням результатів проекту ХПГ та рекомендацій щодо зміни ситуації на краще.

13 червня у Великій конференц-залі НАН України Харківська правозахисна група провела публічну дискусію з обговоренням результатів проекту «Моніторинґ злочинів на ґрунті ненависті в Україні, захист жертв і аналіз українського законодавства і практики, що стосуються запобігання злочинам на ґрунті ненависті» за фінансування німецького фонду EFZ («Пам’ять, відповідальність і майбутнє») та рекомендацій щодо зміни ситуації на краще.

Кожен учасник отримав видання ХПГ з результатами проекту – «Злочини на ґрунті ненависті в Україні. Квітень 2011 – квітень 2012».

Пропонуємо відео з дискусії.

Частина І. Євген Захаров (ХПГ), Максим Буткевич («Без кордонів»), Олександр Зінченков («Наш мир»), Яна Салахова (Міжнародна організація з міґраціїї), Тетяна Таран (Верховний Суд України).

Частина ІІ. Євген Захаров (ХПГ), Яна Салахова (Міжнародна організація з міґраціїї), Ірина Виртосу (Центр інформації про права людини), Тетяна Таран (Верховний Суд України), Сергій Пономарьов (Офіс Уповноваженого ВРУ з прав людини).

 Поділитися