MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Приймаються заявки на отримання гранту в сфері журналістських розслідувань

27.06.2012    джерело: www.civicua.org
Крайній термін подачі заявок - 1 липня.

Журналісти зі Східної Європи, які працюють у сфері розслідувань, можуть подати заявку на отримання цього гранту.

Спільнота журналістів, що працюють в області журналістських розслідувань у Східній та Південно-Східній Європі, SCOOP, шукає претендентів, зацікавлених у проведенні національних і транснаціональних розслідувань.

Національні розслідування будуть проводитися на території України, Республіки Білорусь, Сербії та Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Албанії, Македонії та Молдови.

Транснаціональні розслідування будуть проводитися журналістами з двох або більше країн: України, Болгарії, Румунії, Республіки Білорусь, Сербії та Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Албанії, Македонії, Молдови. Ці розслідування будуть торкатись проблем міждержавних інтересів.

Максимальна сума гранту для національних розслідувань - 2000 євро (2675 доларів США). Розслідування повинно проливати світло на теми, важливі для життя суспільства.

Грант покриває витрати на зарплату, витрати на оплату поїздок, допуск до бази даних, допомоги експертів і багато іншого. Претенденти повинні надати план детального бюджету проекту.

Крайній термін подачі заявок - 1 липня.

Для додаткової інформації натисніть тут.

Джерело : ijnet.org, i-scoop.org

 Поділитися