MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Інституті будуть блогерів навчати про корупцію писати

07.08.2012   
Інститут масової інформації (ІМІ) у рамках проекту «Блогери проти корупції» оголошує конкурс на участь у тренінгах для регіональних громадських активістів та журналістів.

Інститут масової інформації (ІМІ) у рамках проекту «Блогери проти корупції» оголошує конкурс на участь у тренінгах для регіональних громадських активістів та журналістів.

Дводенні тренінги відбуватимуться у Тернополі, Луганську, Херсоні та Києві у серпні-вересні 2012 року.

Як зазначають організатори, участь молодих громадських активістів та журналістів-фрілансерів з інших міст та райцентрів – вітається.

Тренерами виступатимуть кращі журналісти-розслідувальники центральних Інтернет-видань та медіа-юристи.

Теми тренінгів стосуватимуться вивчення особливостей самого жанру журналістських розслідувань, розслідування корупційних схем, методів збору інформації, правових можливостей та обмежень при проведенні розслідувань.

Для участі у конкурсі необхідно заповненити анкету, а також надіслати коротке есе «Чому я хочу писати про корупцію» (до 1 стор.) та власні статті чи блоги (2-3) на адресу [email protected] з темою листа «Блогери проти корупції. ПІБ» до 24 серпня 2012 року.

Участь у тренінгу безкоштовна, крім того, організатори забезпечують переможців конкурсу проживанням та харчуванням, компенсують витрати на дорогу.

Проект «Блогери проти корупції» виконує ІМІ за підтримки НДО «Дім свободи» (Freedom House).

 Поділитися