MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Триває збір підписів з вимогою якісних послуг від Укрзалізниці

16.10.2012    джерело: www.civicua.org

На сайті Української гельсінської спілки з прав людини оголошено про початок збору підписів під петицією.

Причиною збору підписів є незадоволення якістю послуг, що надає Укрзалізниця як державний монополіст. Основною вимогою є повернення до розкладу раніше відмінених нічних поїздів.

"Зміна графіку руху поїздів призвела до значного скорочення кількості «нічних» потягів. Спроба їх замінити швидкісними «денними» потягами Хюндай веде до того, що суттєво обмежуються можливості людей добратися до місця їхньої подорожі в найбільш прийнятних для них час і за найбільш прийнятну ціну, а інколи ставить під питання саму можливість поїздки.

Через ваші реформи створився постійний дефіцит місць на «нічні» поїзди, а відсутність альтернативи призводить до того, що люди змушенні платити фактично у два рази більшу ціну за перевезення. Без належної швидкості, комфорту і надійності." - пише у тексті петиції її автор, Максим Щербатюк, юрист УГСПЛ.

Ознайомитися з повним текстом петиції і вимогами можна за посиланням.

Джерело : helsinki.org.ua

 Поділитися