MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Семінари з підвищення блогерської майстерності

31.10.2012   
Якщо ви хочете створювати якісні тексти про корупцію у містобудуванні, збереження зелених зон та пам’яток історії, незаконні будівництва, захист громадських інтересів при плануванні і розвитку населених пунктів та інші проблеми сучасного міста – ці семінари для вас!

«Східноукраїнський центр громадських ініціатив» запрошує громадських активістів, журналістів та блогерів взяти участь у семінарах «Секрети блогерської майстерності для захисту громадських інтересів при просторовому плануванні міст».

Якщо ви вже пишете або хочете створювати якісні тексти про корупцію у містобудуванні, збереження зелених зон та пам’яток історії, незаконні будівництва, захист громадських інтересів при плануванні і розвитку населених пунктів та інші проблеми сучасного міста – ці семінари для вас!

«Східноукраїнський центр громадських ініціатив» проведе семінари двох рівнів:

А) для блогерів-початківців та тих, хто лише планує створити власний блог;

Б) для журналістів та громадських активістів, що вже мають досвід написання текстів для Інтернет і бажають підвищити рівень своєї майстерності.

Семінар для блогерів-початківців відбудеться 15-18 листопада 2012 року, у Чернігові.

Другий семінар буде проведено наприкінці листопада – початку грудня, про що буде повідомлено додатково.

У ході навчальної програми учасники семінару для блогерів-початківців матимуть можливість:

- навчитися створювати блог-пости в різних форматах та на різних блог-платформах;

отримати навички написання якісних блог-постів з привабливим для читача стилістичним, змістовним та графічним оформленням текстів;

- отримати навички результативного просування суспільно-важливих ідей з допомогою різних інтернет-технік;

- обговорити дилеми та шляхи дотримання етичних стандартів при створенні Інтернет-публікацій; здобути практику написання текстів, що відповідають високим етичним стандартам Інтернет-журналістики;

- дізнатися про джерела отримання інформації з питань землекористування та будівництва у містах;

- навчитися писати гострі тексти без ризику подальших судових позовів.

Для участі у заході необхідно заповнити анкету та надіслати її організаторам заходу не пізніше 7 листопада, включно, на електронну скриньку [email protected].

Кількість учасників семінару обмежена. З огляду на незначний час до проведення семінару організатори можуть віддати перевагу тим аплікантам, чиї заявки надійдуть першими.

Запрошені учасники будуть поінформовані про участь у семінарі та отримають запрошення не пізніше 9 листопада. Організатори заходу покривають витрати на проїзд, забезпечують житло та харчування. Участь у семінарі безкоштовна.

Навчальні заходи проводяться у рамках проекту «Блогери – рятівники міст», який реалізується Східноукраїнським центром громадських ініціатив за фінансової підтримки Посольства США в Україні.

 Поділитися