MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Конкурс кращих плакатів на антидискримінаційну тематику «Геть дискримінацію з нашої мови!»

14.06.2013   
До 30 червня триває конкурс, організований Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, на кращий плакат на антидискримінаційну тематику «Геть дискримінацію з нашої мови!».

Триває конкурс, організований Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні, на кращий плакат на антидискримінаційну тематику «Геть дискримінацію з нашої мови!».

До участі запрошуються всі, хто досяг повноліття та бажає власними плакатами на тему «Геть дискримінацію з нашої мови!» показати проблеми расизму, дискримінації та ксенофобії, а також стати на захист толерантного ставлення до інших.

Переможці конкурсу будуть визначені журі та відзначені дипломом від Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини і Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Кращі плакати представлятимуться на виставці, а їх автори будуть урочисто нагороджені 9 вересня 2013 року під час міжнародної конференції, присвяченої зміцненню різноманіття та толерантності в Європі.

На конкурсні роботи чекають до 30 червня 2013 року за електронною адресою: [email protected].

Детальніше з умовами конкурсу «Геть дискримінацію з нашої мови!» можна ознайомитися тут:

 

 Поділитися