MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Російські депутати проголосували за заборону на усиновлення дітей іноземними одностатевими парами

18.06.2013    джерело: ua.korrespondent.net
Депутати проголосували за заборону на усиновлення російських сиріт іноземними одностатевими парами. Крім того, забороняється усиновлення дітей самотніми іноземцями в країни, де дозволені одностатеві шлюби.
У вівторок, 18 червня, в Держдумі РФ відбулося голосування з питання усиновлення російських дітей іноземними одностатевими парами. Депутати проголосували за заборону на усиновлення російських сиріт іноземними одностатевими парами. Крім того, забороняється усиновлення дітей самотніми іноземцями в країни, де дозволені одностатеві шлюби. Також депутати зберігають чинну зараз вимогу про мінімальну 16-річну різницю у віці між неодруженим усиновлювачем та усиновленою ним дитиною із застереженням, що суди будуть вирішувати, коли можна відхилитися від цієї норми. Уряд у початковій редакції законопроекту запропонував зовсім виключити цю норму, що, на думку парламентаріїв, було б вигідно педофілам. Очікується, що в остаточному читанні закон приймуть 21 червня. Зазначимо, президент Росії Володимир Путін вже заявив, що підпише цей закон.
 Поділитися