MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Реєстр громадських об’єднань – у вільному доступі

03.07.2013   
З нього користувачі можуть отримати необхідну інформацію про громадські об’єднання із статусом або без статусу юридичної особи, а також про відокремлені підрозділи іноземних неурядових організацій.

Відтепер кожен має змогу вільно та безоплатно отримати відомості із «Реєстру громадських об’єднань». Доступ до нього здійснюється через відповідну веб-сторінку офіційного сайту  Державної реєстраційної служби України.

Як повідомила начальник Управління реєстрації громадських формувань, державної реєстрації друкованих ЗМІ та інформаційних агентств Державної реєстраційної служби України Олена Семьоркіна, цей Реєстр є одним із найінформативніших серед відкритих баз даних, що існують в Україні. З нього користувачі можуть отримати необхідну інформацію про громадські об’єднання із статусом або без статусу юридичної особи, а також про відокремлені підрозділи іноземних неурядових організацій.

Наразі з Реєстру громадських об’єднань можна отримати відомості про повне та скорочене найменування громадського об’єднання, код (згідно з ЄДРПОУ), організаційно-правову форму/вид (громадська організація, спілка, асоціація тощо), статус (місцеве, регіональне, всеукраїнське), спрямованість громадського об’єднання (молодіжне, екологічне, правозахисне тощо), іншу необхідну інформацію.

 Поділитися