MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Конкурс для журналістів на здобуття польсько-української премії

23.07.2013    джерело: www.civicua.org
ІМІ
Роботи журналістів мають бути присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, встановлення прозорості в урядуванні, відстоюванні прав людини тощо

Конкурс організовує Асоціації польських журналістів, Національна спілка журналістів України, Незалежна медіа-профспілки України.

У Конкурсі можуть брати участь українські журналісти, що відзначаються залученням у суспільні або громадські справи, незалежно від організаційної приналежності або відсутність такої приналежності.

Роботи журналістів мають бути присвячені боротьбі за демократію: відстоюванню свободи слова, розвитку самоврядування, подолання корупції, встановлення прозорості в урядуванні тощо, відстоюванні прав людини тощо.

В рамках Конкурсу будуть присуджені наступні призи:
Головний приз 3 000 PLN
Приз за друге місце 2 000 PLN
Приз за друге місце 1 000 PLN

Заявка може охоплювати індивідуальну або колективну роботу. Умовою прийняття роботи є її творчий (авторський) характер. Заявку слід подати у шести примірниках, з додатком 6 примірників газетних вирізок, або 6 примірників дисків CD / DVD на адресу наступної організації:

Національна спілка журналістів України – НСЖУ,
Хрещатик 27 А, 01001 Київ, Україна
nsju.org

На Конкурс можна подати матеріали, опубліковані в українській пресі, радіо, телебаченні та Інтернеті в період з 1 вересня 2012 по 30 серпня 2013 року.

Термін подачі заявок закінчується 20 вересня 2013 року.

Результати Конкурсу будуть оприлюднені 7 листопада 2013 р. Церемонія нагородження відбудеться на конференції у Києві, що проходитиме 21-23 листопада 2013 р.

Нагороджені конкурсні роботи будуть опубліковані на веб-сайтах Асоціації польських журналістів, Національної спілки журналістів України, Незалежної медіа-профспілки України, а також у журналі «Форум журналістів».


 

 Поділитися