MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Підозрюваний втік від несправедливості – викинувся з вікна райвідділу міліції

31.07.2013   
Степан Терновий
У Жовтневому райвідділі міліції Дніпропетровська 30 липня о 22.30 сталася надзвичайна пригода. З третього поверху викинувся 35-річнй підприємець.
У Жовтневому райвідділі міліції Дніпропетровська 30 липня о 22.30 з третього поверху викинувся підозрюваний. Про це повідомив адвокат Богдан Сліпець. За його словами, 35-річного підприємця 30 липня приблизно о 18 годині затримали працівники міліції в рамках кримінального провадження за статтею «шахрайство». Адвокат уточнив, що його підзахисному інкримінують несплату однієї з фірм коштів за поставлений товар. Сліпець також заявив, що, на його думку, підприємця затримали незаконно. Окрім того, адвокат не був присутній під час перебування підприємця в Жовтневому райвідділі міліції, що, за словами Сліпця, теж незаконно. Адвокат повідомив, що його підзахисний викинувся з третього поверху у зв’язку з психологічним тиском, який на нього чинили в райвідділі. Зараз потерпілий з численними переломами перебуває у стаціонарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Він знаходиться у свідомості. Адвокат також заявив, що його не пускають в лікарню до підзахисного, «біля палати чергує міліціонер». Начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов підтвердив факт інциденту: «30 липня був доставлений в Жовтневий райвідділ міліції. Приблизно о 23 годині підозрюваного вели по коридору райвідділу, де було відчинене вікно. Несподівано чоловік кинувся до вікна і вистрибнув з нього ». Він також повідомив, що перевірку з приводу цієї події проводить прокуратура.
 Поділитися