MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Суд виправдав Дмитра Гройсмана

12.08.2013   
Степан Терновий
Вінницький суд вирішив виправдати покійного правозахисника Дмитра Гройсмана в «порносправі» у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину.
Вінницький суд вирішив виправдати покійного правозахисника Дмитра Гройсмана в «порносправі» у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину. Прокуратура має 15 днів для того, щоб подати апеляцію. Дмитра Гройсмана звинувачували в поширенні порнографії і нарузі над державними символами України. Вінницька прокуратура просила про закриття справи у зв’язку зі смертю обвинуваченого. Захист Гройсмана наполягав, щоб їхнього підзахисного виправдали. Колеги правозахисника із близько шістдесяти інших організацій направили відкрите звернення на ім’я генерального прокурора Віктора Пшонки з вимогою розслідування порушень, які допустило слідство.
 Поділитися