MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

«РеХформи» від влади

На Харківщині школи закривають… батьки учнів

28.08.2013   
Георгій Кобзар
Принаймні, про це заявляє заступник губернатора.

Як повідомляє офіційний сайт ХОДА, в ході прес-конференції, що відбулась 27 серпня 2013 р., заступник голови Харківської облдержадміністрації Савін зауважив: «Батьки і громади, на території яких знаходилися дуже малокомплектні школи, ухвалили рішення про перевезення дітей у школи з більш високим рівнем освіти».

За його словами, на початок минулого навчального року в області було 882 загальноосвітні навчальні заклади, зараз планується відкрити 846. Отже, 33 школи закриваються за рішенням місцевих громад. Також з власної ініціативи припинили роботу 3 приватні школи.

Ще 3 школи наразі не готові до нового навчального року. «У нас є деякі питання у 3 школах – одна знаходиться в Чугуївському районі, дві – у Печенізькому. Це пов’язано з якістю води», – повідав Євген Савін.

І при цьому поспішив запевнити, що «сьогодні-завтра акти готовності цих 3 шкіл будуть підписані».

Нагадаємо, Є. Савін раніше інформував, що на Харківщині малокомплектних шкіл, тобто, освітніх закладів, де навчається менше 40 учнів, налічується «трохи більше 80». Отже, майже половина з них вже сконали «на прохання батьків учнів».

PS: 1 вересня 2013 року до шкіл Харківської області, що залишилися, піде 213 500 учнів, з них 22 700 – першокласників.

 Поділитися