MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Протиправні обмеження права на мирні зібрання жителів Луганська

28.11.2013   
В Луганську суд засідає цілодобово. Якщо це потрібно владі.

Вчора, 26 листопада, о 16:30 відбулося позачергове засідання Луганської міської ради, в ході якого було визначено звернутися до суду, щоб обмежити право на мирні зібрання заявникам масових заходів з  28.11.2013 по 14.01.2014р.

Суд було призначено не менш оперативно – на 21:30, про що осіб, відносно яких було подано позов, повідомили за годину. Відповідачу по справі Сергеєвій Ользі вручили копію позовної заяви та ухвалу суду за 30 секунд до початку судового засідання - коли секретар вже кликав у залу. Судове засідання тривало близько 4 годин, тож уже глибокої ночі суд постановив заборонити усім зазначеним вище особам проводити будь-які мирні заходи 28 листопада, хоча міська рада вимагала встановити термін обмеження до 14.01.14.

Наш коресп.

 Поділитися