MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Обстріл Дебальцево: нові жертви серед мирного населення

19.01.2015   
Яніна Смелянська
В результаті обстрілу Дебальцевого сьогодні вранці загинули три мирні жителі, кількість поранених збільшилася до 12. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області.

Станом на 10.45 кількість жертв терористів в місті Дебальцеве збільшилася. Вбито три людини, серед них батько з сином 2003 року народження і 88-річна жінка. Відомо про 12 поранених.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав глава міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні близько 7.45 бойовики здійснили черговий артобстріл міста Дебальцеве. У центр міста потрапило близько 15-20 снарядів. Багато постраждалих людей, є тяжко поранені діти, зруйновані житлові будинки. 10 жителів з пораненнями різного ступеня тяжкості доставлені в міську лікарню. У важкому стані дівчинка 8 років, і її мати 1983 року народження. В результаті попадання в приватне домоволодіння загинув хлопчик 12 років і його батько ", - написав він.

"Станом на 10.45 кількість жертв бойовиків в м.Дебальцеве збільшилася. Убито троє людей, серед них батько з сином 2003 року народження і 88-річна жінка. Відомо про 12 поранених", - додали пізніше в прес-службі МВС Донецької області.

 Поділитися