MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

18 лютого Єфремову можуть висунути підозру у скоєнні ще одного злочину

17.02.2015   
Яніна Смелянська
Колишній керівник фракції Партії регіонів у Раді Олександр Єфремов відпущений під заставу в 3,6 міліона гривень. Повідомили в Генеральній прокуратурі України.

"Сьогодні було внесено заставу і Єфремова відпустили з під варти. Він поїхав додому", - повідомили у ГПУ у вівторок ввечері.

За словами представника Генпрокуратури, 18 лютого, ймовірно, Єфремову буде висунуто підозру в скоєнні ще одного злочину.

При цьому не уточнили, чи буде це підозра пов’язана з "сепаратизмом".

14 лютого Генеральна прокуратура України спільно зі Службою безпеки України провели затримання екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Єфремов підозрюється у зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах і службовій підробці.

16 лютого генпрокурор Віктор Шокін повідомив, що прокуратура перевіряє причетність екс-голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова до інших кримінальних злочинів, крім зловживання службовим становищем, за яким він був затриманий.

16 лютого Печерський райсуд Києва у понеділок увечері обрав колишньому керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на термін у два місяці з альтернативою у вигляді виплати застави у 3,6 міліони гривень.

 Поділитися