MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Актуальна карта АТО на сході України на сьогодні

13.03.2015   
Яніна Смелянська
Актуальна карта АТО на сході України на сьогодні. Найбільше число обстрілів в зоні проведення АТО за минулу добу спостерігалося на донецькому напрямку.

Найбільше число обстрілів в зоні проведення АТО за минулу добу спостерігалося на донецькому напрямку. Про це повідомив прес-центр АТО в Facebook, опублікувавши актуальну карту АТО на 13 березня.
У штабі антитерористичної операції відзначили, що противник вів вогонь по Пісків, Досвідченому, Невельському і Авдіївці, а поблизу селища Старогнатівка невдало намагалися штурмувати позиції українських військових.
Також зі стрілецької зброї двічі вівся вогонь по селу Широкино під Маріуполем. Штаб АТО звинувачує в порушенні мінських домовленостей бандформування і бойовиків.
У прес-службі губернатора Луганської області Геннадія Москаля повідомили, що "бойовики" обстріляли з мінометів позиції сил АТО в районі Кримського на Бахмутськой трасі.

 Поділитися