MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Оголошено конкурс на посади інтеграторів у місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги

26.05.2015   
Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс з відбору претендентів на посади начальників відділів зі взаємодії із суб’єктами первинної правової допомоги («інтеграторів»).

Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс з відбору претендентів на посади начальників відділів зі взаємодії із суб’єктами первинної правової допомоги («інтеграторів»).

Як повідомляє портал «Правовий простір», сьогодні триває процес підготовки до відкриття утворених 100 місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», з 1 липня 2015 року мусять забезпечити її надання у повному обсязі.

Інтегратори працюватимуть у кожному з центрів. Відповідатимуть за формування мережі надавачів безоплатної правової допомоги та їх співпрацю. Повинні забезпечити стабільну взаємодію з максимально можливою кількістю тих інституцій, які надають безоплатну правову допомогу на відповідній території – зі спеціалізованими установами, органами місцевого самоврядування, Центрами правової інформації та консультацій, правозахисними громадськими організаціями, об’єднаннями, волонтерськими рухами, представництвами міжнародних організацій, адвокатами тощо.

Також вони отримають дієві інструменти для розвитку та розширення цієї мережі, у першу чергу через сприяння органам місцевого самоврядування утворювати спеціалізовані комунальні установи та залучати адвокатів.

Додатково на інтеграторів можуть бути покладені окремі функції зі взаємодії із засобами масової інформації/речників.

З метою обміну досвідом та практичної допомоги в роботі інтегратори будуть об’єднані в професійну мережу, для якої буде забезпечено регулярне навчання та коучінг.

Бажаючі взяти участь у конкурсі повинні заповнити заявку на сайті http://legalaid-jobs.in.ua/ до 5 червня 2015 року. Після відбору заявок з успішними претендентами на посаду у 24 регіонах України відбудуться співбесіди (інтерв’ю) з 12 до 30 червня 2015 року.

Вимоги до претендентів:

  • базова вища освіта – ступінь бакалавра (перевагою є вища освіта за спеціальностями у галузях знань «Соціально-політичні науки», «Журналістика та інформація», «Соціальне забезпечення», «Державне управління», «Менеджмент і адміністрування» та юридична освіта);
  • загальний трудовий стаж не менше 3 років;
  • перевагою є досвід роботи в громадських організаціях та/або волонтерських рухах та/або сервісних організаціях, які надають послуги громадам, в органах місцевого самоврядування та/або на виборних посадах в органах місцевого самоврядування;
  • вільне володіння українською мовою.

Контактна особа: Катерина Хільчевська, менеджер проектів Української фундації правової допомоги, +38 (044) 280 67 40; +38 (098) 800 20 89, [email protected]

 Поділитися