MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Технічне завдання для найму юристів для ґрантової програми

10.08.2015   

Загальна інформація

Громадська організація «Харківська правозахисна група» виконує проект «Юридична підтримка ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій» в рамках ґрантової програми за фінансової підтримки Данської Ради з питань біженців. Проект направлений на юридичну допомогу внутрішньо переміщеним особам та особам, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України: інформування про права, юридичні консультації, звернення до органів влади, підготовка документів до суду, судові процедури.

Опис посади

Юрист інформує про права, консультує, готує та надсилає звернення до органів влади, готує документи до суду, може надавати представництво в судах. Більшість дій юрист проводить у мобільних офісах надання послуг.

Основні завдання

Юрист встановлює контакти з головою адміністрації району, головами місцевого самоврядування, волонтерами, іншими організаціями, що надають допомогу та послуги ВПО й інформує їх про проект та свої повноваження в ньому. Юрист інформує ВПО про права, надає консультації, готує в разі необхідності звернення в їх інтересах.

Юрист самостійно визначає графік поїздок на наступний тиждень по Харківській області, який узгоджує з координатором проекту до 10 години кожної п’ятниці. За результатами поїздок юрист подає детальний письмовий звіт наступного дня після поїздки координатору проекту з долученням фотознімків.

Юрист постійно веде моніторинг ситуації з потребами ВПО, про результати якого письмово інформує координатора проекту.

Вимоги

Чесність, комунікабельність, здатність до самостійної роботи, вміння працювати в команді, ініціативність.

Вища юридична освіта (спеціаліст, магістр).

ФОП (КВЕД – 2010, клас 69.10)

Знання ПК на рівні користувача.

Знання норм законодавства та правил про поширення інформації.

Додаткові вимоги

Наявність водійського посвідчення категорії В, водійські навички.

Критерії, що вітаються та надають кандидату перевагу

– володіння англійською мовою;

– адвокатське посвідчення;

– досвід роботи в неурядовій організації.

CV надсилайте на адресу [email protected].

 Поділитися