MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Технічне завдання для найму бухгалтера для ґрантової програми

10.08.2015   
Громадська організація «Харківська правозахисна група» виконує проект «Юридична підтримка ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій» в рамках ґрантової програми за фінансової підтримки Данської Ради з питань біженців.

Загальна інформація

Громадська організація «Харківська правозахисна група» виконує проект «Юридична підтримка ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій» в рамках ґрантової програми за фінансової підтримки Данської Ради з питань біженців. Проект направлений на юридичну допомогу внутрішньо переміщеним особам та особам, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України: інформування про права, юридичні консультації, звернення до органів влади, підготовка документів до суду, судові процедури.

Опис посади

Бухгалтер веде бухгалтерський облік за національними стандартами бухгалтерського обліку (П(С)БО) на підставі Податкового Кодексу України (№ 2755-VI від 02.12.2010 р.), Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» № 996-XIV від 16 липня 1999 р., Наказу Мінфіну «Про затвердження плану рахунків бухгалтерського обліку та Інструкції про його застосування» № 291 від 30 листопада 1999 р., Національного Положення (стандарту) бухгалтерського обліку (наказ Міністерства фінансів України від 31.03.99 № 87), за Методичними рекомендаціями із застосування регістрів бухгалтерського обліку, затвердженими Наказом № 356 Міністерства фінансів від 29 грудня 2000 р., відповідними податковими законами та установами. Облік ведеться відповідно до встановлених вимог з використанням програмного забезпечення фінансово-аналітичної системи «Терминал Плюс».

Основні завдання

Бухгалтер веде облік витрат за ґрантом відповідно до вимог, що встановлені угодою про надання ґранту з використанням програмного забезпечення фінансово-аналітичної системи «Терминал Плюс», робочих таблиць Excel.

Бухгалтер готує та надає проміжні та фінальний фінансові звіти по ґранту та підтверджує копіями первинних фінансових документів.

Бухгалтер готує запити на перерахування коштів донору.

Вимоги

Чесність, комунікабельність, здатність до самостійної роботи, вміння працювати в команді, ініціативність.

Вища економічна освіта (спеціаліст, магістр)

ФОП (КВЕД – 2010, клас 69.20)

Знання ПК на рівні користувача.

Критерії, що вітаються та надають кандидату перевагу

– ФОП на єдиному податку

– досвід роботи в неурядовій організації.

Пропозиції присилати на адресу [email protected].

 Поділитися