MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Блокада Криму: активісти розгорнули перед росіянами величезний прапор України

30.09.2015   
Яніна Смелянська
Блокада Криму: активісти розгорнули перед росіянами величезний прапор України. На КПП "Каланчак" "жартують, що прапор - як Троянський кінь - може заховати пару танків". Активісти стверджують, що після перевірки всіх КПП блокада окупованого Криму триває на 100%.

Блокада Криму: активісти розгорнули перед росіянами величезний прапор України

На КПП "Каланчак" "жартують, що прапор - як Троянський кінь - може заховати пару танків".

Активісти стверджують, що після перевірки всіх КПП блокада окупованого Криму триває на 100%.

Про це повідомив заступник начальника ГУМВС в Херсонській області Ілля Ківа на своїй сторінці в Фасебоок: "Сьогодні перевірили КПП з оккупірованих територією КРИМ, блокада на 100% триває, ЖД вітка,яка йде на завод "Титан" закрита. Провели нараду зі "штабом координації блокади" для поліпшення взаємодії. На КПП Каланчак розгорнули найбільший державний прапор, чим привели в паніку супротивника! Крим це Україна!!! "

За його інформацією ж/д гілка, що веде до заводу "Кримський титан" в Армянську, закрита.

Нагадаємо, 20 вересня кримські татари на кордоні Херсонської області та Криму почали безстрокову акцію з блокування руху вантажного транспорту в Крим. Прес-секретар тринадцятого батальйону ДУК "Правий сектор" Олексій Бик заявив, що найближчим часом планується відключити Крим від електроенергії і заблокувати морське сполучення з півостровом.

Бик зазначив, що в "Правом секторі" окупацію Криму сприймають як справжню трагедію. "Кримські татари змушені були покинути свої будинки. Україна позбулася частини території, в той же час режим окупації, який зараз є в Україні, використовує цю територію для того, щоб наживатися", - зазначив він.

Спікер ПС зазначив, що найближчим часом буде вжито всіх заходів для відключення Криму від електроенергії. "Ми надалі плануємо відключити Крим від споживання електроенергії, плануємо співпрацю з прикордонними підрозділами і хочемо заблокувати морське сполучення, тобто перетворити Крим на повноцінний острів. Якщо Путін вважає, що він може легко окупувати українську територію, то нехай спробує її потім прогодувати", - резюмував він.

 Поділитися