MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У видавництві "Права людини" вийшло друком видання "Практика захисту у кримінальних провадженнях з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів або прекурсорів"

22.03.2016   
Це видання розраховано на тих, хто здійснює захист у кримінальних провадженнях осіб, які переслідуються кримінальним порядком, а також на тих, хто цікавиться вирішенням проблеми дотримання прав людини в ході кримінального переслідування.

Геннадій Токарев. Практика захисту у кримінальних провадженнях з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів або прекурсорів (Третє видання)

Формат 60 х 84 1/16, 440 стор.

http://library.khpg.org/index.php?id=1458382648

 

 

Це видання розраховано на тих, хто здійснює захист у кримінальних провадженнях осіб, які переслідуються кримінальним порядком, а також на тих, хто цікавиться вирішенням проблеми дотримання прав людини в ході кримінального переслідування. Проведений аналіз чинного законодавства, наведена класифікація наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Розглянуті питання, що виникають у будь-якому кримінальному провадженні, а також специфічні для провадження у злочинах з незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів. Надані практичні поради та приклади де яких документів, які складаються стороною захисту.

У декількох розділах цього видання наведені витяги із рішень Європейського суду з прав людини, які можуть бути використані при здійсненні захисту у кримінальних провадженнях.

 

 Поділитися