MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Харків’яни, збираймося, щоб захистити дерева!

31.10.2016    джерело: www.zfront.org
Олег Перегон, «Зелений фронт»
Запрошення небайдужих громадян, екологів та юристів на відкриття фотовиставки "Думайдан-2016" та обговорення підготованих змін до законодавства - 1 листопада о 12.00 в приміщенні прес-центру «Kharkiv Today» (вул. Мироносицька,8)

Запрошення

Останніми роками на наших вулицях меншає дерев. Це відбувається і у Харкові, і в інших містах. Кіоск або паркова, гараж або будь-що інше виявляється ціннішим ніж зелені насадження, хоча всім відомо, що дерева та кущі виділяють кисень, осаджують пил, знижують спеку, зволожують повітря, зупиняють шумове забруднення та ерозію ґрунтів тощо. Щоб захистити дерева, а тим самим — наше майбутнє, треба прийняти участь у проекті «Думайдан-2016». 1 листопада черговий етап цього проекту відбудеться у Харкові. А далі — Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Одеса… Ми маємо розробити такі закони, щоб дерева були за ними як за кам’яною стіною. Ми маємо об’єднати зусилля, щоб змусити владу прийняти ці закони. Ми повинні обмінятися досвідом та вдосконалити свої методи захисту природи!

1 листопада о 12.00 в приміщенні прес-центру «Kharkiv Today» (вул. Мироносицька, 8) відбудеться урочисте відкриття фотовиставки «Думайдан-2016. Фотомиті». А після цього відкриття почнеться обговорення підготованих на попередніх заходах проекту «Думайдан-2016» змін до законодавства. З цими пропозиціями можна ознайомитися тут: (скачати файл: 27.10.2016 Презентація (скорочена, з пропозиціями київського Думайдану)).

Ми запрошуємо усіх еко-активістів, усіх юристів, яким не байдуже, чи збережуться наші «зелені легені», усіх, хто має власні думки з приводу запропонованих змін до законів та нормативів, прийти та висловити свою думку. А у разі, якщо прийти не вдасться — надіслати свої пропозиції організаторам заходу будь-яким зручним для вас способом.

Виставка працюватиме з 1 до 4 листопада, вона є зібранням робіт декількох активістів-екологів. У експозиції органічно поєднані художні фотороботи, які оспівують красу зелених велетнів наших міст та селищ, а також репортажні фото з акцій по захисту дерев по всій Україні. Приходьте, дивіться, приєднуйтесь!

З повагою,

Голова Координаційної Ради ГО «Зелений Фронт» Олег Перегон

 Поділитися