MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Законопроект 2033а розриває замкнене коло! (ПРЕС-АНОНС)

16.11.2016   
У четвер, 17 листопада 2016 року, о 12:00 в прес-центрі Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5 відбудеться прес-брифінг – Законопроект 2033а дасть можливість переглянути вироки свавільно засуджених.

У четвер, 17 листопада 2016 року, о 12:00 в прес-центрі Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5 відбудеться прес-брифінг за участю спікерів:

Оксана Сироїд – віце-спікер Верховної Ради України;

Леонід Ємець – народний депутат України;

Михайло Жернаков – експерт групи Судова реформа Реанімаційного Пакету Реформ;

Тамара Рафальська – мати свавільно засудженого Олександра Рафальського.

Також будуть присутні родичі інших свавільно засуджених. Метою життя Тамари Рафальської було звільнити сина, якого катували, щоб вибити зізнання. Її син 15 років провів у тюрмі за вбивство, якого не вчиняв. Він так і не дочекався справедливого судового рішення. Депутати можуть врятувати життя інших свавільно засуджених. Законопроект 2033а не просто дасть можливість переглянути вироки свавільно засуджених, він розірве ганебне замкнене коло: система правопорядку–суди–влада.

Контактна особа: Андрій Діденко (Харківська правозахисна група) [email protected]

 Поділитися