MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Чутки "ДНР": СБУ викрала базу даних "поліцейських" і викрадає їх родичів

03.03.2017   
медіа група ХПГ
Ватажки "МВС" т.з. "ДНР" наказали підлеглим структурним підрозділам скласти повну базу даних по працівникам правоохоронних органів, які покинули окуповану територію і проживають в Україні.

Ватажки "МВС" "ДНР" хочуть скласти базу "зрадників", які виїхали в Україну.

Ватажки "МВС" "ДНР" наказали підлеглим структурним підрозділам скласти повну базу даних по працівникам правоохоронних органів, які покинули окуповану територію і проживають в Україні.

Про це нардеп від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

За даними військового експерта, повний список планується розмістити на сайті, створеному представниками "МВС" "ДНР", predatelidnr.ru А підтримка і супровід роботи даного ресурсу здійснюється з території Російської Федерації.

Крім того, серед "правоохоронців" т.з. "ДНР" ходять наполегливі чутки про те, що агенти СБУ (за іншою версією - "люди Аброськіна" з українського Донецького обласного управління поліції) викрали повну базу даних по персоналу "поліції".

З чуток, тепер співробітники українських спецслужб масово затримують родичів зазначених в базі осіб, які проживають або виїжджають на підконтрольну Україні територію. Нібито СБУ вже проведено цілий ряд спецоперацій, коли таких родичів "виманювали" з території "ДНР" і заарештовували, додав координатор "Інформсупротиву".

Раніше повідомлялося, що ватажки залякують і б'ють поліцаїв "ДНР", не дають їхати в Україну, при цьому багато співробітників "МВС" "ДНР" не хочуть служити терористам.

 Поділитися