MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Серйозні руйнування через обстріли отримала будівля Павлопільської школи.

06.06.2017   
медіа група ХПГ

Ситуація в зоні проведення АТО ускладнилася. На окремих ділянках лінії зіткнення відчутно підвищилася інтенсивність і щільність вогню, а також все частіше застосовувалося важке озброєння.

Так на Маріупольському напрямку зафіксовано найбільшу кількість обстрілів.

Як повідомляє штаб АТО, кілька артилерійських снарядів противника розірвалися в житловому секторі Павлополя і були нанесені серйозні руйнування будівлі Павлопільської загальноосвітньої школи.

Кілька боєприпасів потрапили безпосередньо в будівлю школи і завдали серйозних руйнувань.

Українська сторона СЦКК підтверджує про продовження обстрілів з боку НВФ ОРДО мирних населених пунктів і об’єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування.

"Такі злочини незаконних збройних формувань ОРДО свідчать про грубі порушення Мінських домовленостей, про відверте небажання дотримуватися взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи і зацікавленості в подальшому загостренні конфлікту", - наголошується в заяві української сторони СЦКК.

 Поділитися