MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Російський суд залишив Павла Гриба під вартоюПавлу Грибу продовжили арештУкраїнський консул зустрівся з Павлом ГрибомСтан здоров’я Павла Гриба вкрай небезпечнийРФ: У краснодарському СІЗО відмовляються приймати продукти для Павла ГрибаРФ: На Павла Гриба психологічно тиснутьРФ: стан здоров’я Павла Гриба погіршуєтьсяПавла Гриба жорстоко побили інші російські в’язніРФ: Колегія суддів повернули справу Павла Гриба на доопрацюванняРФ: Павло Гриб не може купити ліки та продукти (ОНОВЛЕНО)РФ: під час етапування Павла Гриба зникли лікиРФ: Засідання у справі Павла Гриба перенесли через різке погіршення стану здоров’я підсудногоРФ: Суд відмовив Павлу Грибу в перенесенні засідання через погане самопочуттяРФ: Павлу Грибу у судовому засіданні викликали швидкуРФ: Павло Гриб розповів у суді про побиттяРФ: Павлу Грибу терміново необхідна складна операціяРФ: Павло Гриб у суді поскаржився на самопочуттяРФ: Суд відмовив професору Притулі в огляді Павла ГрибаРФ: У черговому засіданні у справі Павла Гриба виступив професор Василь ПритулаРФ: Обвинувачення запросило для Павла Гриба 6 років колонії

Стан здоров’я Павла Гриба дуже поганий

10.04.2018   
ХПГ-інформ
Про стан українця, якого тримають під вартою в РФ, повідомив його батько. Адміністрація СІЗО на скарги не реагує, медична допомога не надається.

Батько українця Павла Гриба, якого тримають під вартою в Російській Федерації, Ігор Гриб, повідомив про поганий стан здоров’я сина.

«9 квітня 2018 року. Великдень. День другий. Репресивна машина РФ, не дивлячись на Свято працює. Марина Дубровіна, російський адвокат Павла, зараз знаходиться в СІЗО-5 м. Краснодар на слідчих діях.

Павло почувається дуже зле, була рвота та сильний біль в животі. Адміністрація СІЗО на скарги Павла про погіршення здоров’я не реагує, медична допомога не надається.

Відкриття внутрішньої кровотечі може відбутись в любий час.

Життя Павла в небезпеці!» – написав І. Гриб у Facebook.

Фото: Facebook Ігоря Гриба

Нагадаємо, Павло Гриб зник 24 серпня в Білорусі під час подорожі до міста Гомеля, де мав зустрітись із дівчиною, з якою познайомився в соціальних мережах. У вересні російська влада повідомила, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодара. Павла звинувачують у тероризмі. Генеральна прокуратура України відкрила провадження через зникнення українця. Павло через інвалідність має постійно вживати спеціальні препарати.

 Поділитися