MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

РФ: Павло Гриб не може купити ліки та продукти (ОНОВЛЕНО)РФ: Колегія суддів повернули справу Павла Гриба на доопрацюванняПавла Гриба жорстоко побили інші російські в’язніРФ: стан здоров’я Павла Гриба погіршуєтьсяРФ: На Павла Гриба психологічно тиснутьРФ: У краснодарському СІЗО відмовляються приймати продукти для Павла ГрибаСтан здоров’я Павла Гриба дуже поганийРосійський суд залишив Павла Гриба під вартоюПавлу Грибу продовжили арештУкраїнський консул зустрівся з Павлом ГрибомСтан здоров’я Павла Гриба вкрай небезпечнийРФ: Засідання у справі Павла Гриба перенесли через різке погіршення стану здоров’я підсудногоРФ: Суд відмовив Павлу Грибу в перенесенні засідання через погане самопочуттяРФ: Павлу Грибу у судовому засіданні викликали швидкуРФ: Павло Гриб розповів у суді про побиттяРФ: Павлу Грибу терміново необхідна складна операціяРФ: Павло Гриб у суді поскаржився на самопочуттяРФ: Суд відмовив професору Притулі в огляді Павла ГрибаРФ: У черговому засіданні у справі Павла Гриба виступив професор Василь ПритулаРФ: Обвинувачення запросило для Павла Гриба 6 років колонії

РФ: під час етапування Павла Гриба зникли ліки

05.11.2018   
ХПГ-інформ
За словами батька в’язня, ліки мав передати конвой під час конвоювання. Павло через інвалідність має постійно вживати спеціальні препарати.

Під час етапування заарештованого в Росії українця Павла Гриба зникли всі ліки, які йому передавали. Про це повідомив його батько Ігор Гриб «Громадському телебаченню», передає сайт «Радіо Свобода».

«Під час попереднього етапування Павла із Ростова в Краснодар усі ліки, які ми передавали йому, аби він приймав, зникли. Тепер нам доведеться знову купувати ці ліки і знову просити передати їх. Робиться усе, аби ускладнити перебування Павла за ґратами», – сказав Ігор Гриб.

За його словами, ліки мав передати конвой під час конвоювання.

Павло Гриб у суді

Нагадаємо, Павло Гриб зник 24 серпня минулого року в Білорусі під час подорожі до міста Гомеля, де мав зустрітись із дівчиною, з якою познайомився в соціальних мережах. У вересні російська влада повідомила, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодара. Павла звинувачують у тероризмі. Генеральна прокуратура України відкрила провадження через зникнення українця. Павло через інвалідність має постійно вживати спеціальні препарати.

Повідомлялося також, що під час етапування до Ростова-на-Дону Гриб був жорстоко побитий іншими російськими в’язнями, коли ті дізналися, за якою статтею його обвинувачують.

23 липня цього року у Північнокавказькому окружному військовому суді в Ростові-на-Дону (РФ) розпочалося судове слухання у справі Гриба. Після оголошення обвинувального акту Павло заявив, що не визнає обвинувачень.

Тоді ж колегія суддів повернула справу на доопрацювання прокурорам. 25 жовтня в суді заявили, що знову отримали провадження.

 Поділитися