MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Панельна дискусія «Кращі практики захисту від катувань та жорстокого поводження» (ПРЕС-АНОНС) – (ВИПРАВЛЕНО)

30.11.2018   
ХПГ-інформ
6 грудня 2018 року, Правовий центр «PRAVOKATOR» (м. Харків, пр. Науки, 77) – захід для правозахисників та адвокатів.

6 грудня 2018 року в Правовому центрі «PRAVOKATOR» (м. Харків, пр. Науки, 77) відбудеться панельна дискусія для правозахисників та адвокатів «Кращі практики захисту від катувань та жорстокого поводження». Організатори – Харківська правозахисна група та Регіональний центр безоплатної правової допомоги.

Під час заходу учасники обговорюватимуть питання нелюдських умов тримання під вартою як різновиду жорстокого поводження, стратегії роботи адвоката у справах щодо ненадання медичної допомоги, розглянуть успішні практики захисту від катувань органами досудового розслідування.

Також серед тем, що пропонуються до уваги учасників – боротьба із порушенням Статті 3 Конвенції під час збройного конфлікту та захист шукачів притулку в контексті заборони катувань.

Спікери – експерти Харківської правозахисної групи:

Геннадій Токарев, адвокат

Володимир Глущенко, адвокат

Ганна Овдієнко, правовий експерт

Ігор Сосонський, правовий експерт.

Учасники панельної дискусії матимуть змогу обмінятися досвідом у форматі «вільного мікрофону».

За підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини

 Поділитися