MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Укрзалізниця обіцяє безкоштовні білети російським матерям, що приїдуть забрати тіла синівОдеська поліція порушує права мігрантів на захистЧи існуватиме вузькоколійка «Гайворон–Голованівськ»? Скоріше ні?Вузькоколійки: залізничного сполучення позбавлені майже 50 000 людей"Укрзалізниця" скасовує ряд поїздівУкрзалізниця" відмовила МВС у слідкуванні за пасажирамиНа Закарпатті під загрозою зникнення сторічна вузькоколійкаВерните поезда!УГСПЛ: «Укрзалізниця» позбавляється соціально значущих маршрутів поїздівОдеська область - підсумки першого місяця виборів: проблеми та загрозиОдеська міліція відповідатиме за вибивання свідченьКількість померлих від СНІДу скоротилася вдвічі на ОдещиніУслужливая «железка»Моніторинг дотримання прав людини в Одеській областіОдеська опозиція не вірить у обіцянки влади виправити недолікиЛеонід Заславський: "Неупереджена одеська журналістика у 2003 році не стала реальністю..."Справу проти газети “Вексель”(Одеська обл.) закрито у зв’язку з відзивом позовної заяви позивачем

«Одеська залізниця» прагне знищити вузькоколійку «Гайворон-Голованівськ»

23.03.2019   
Влад Боднар
Наше передчуття нас не підвело, «Одеська залізниця» вже відкрито вказує про свій намір закрити вузькоколійку. Офіційна заява від ПАТ «Укрзалізниця» про безповоротне закриття вузькоколійки, можливо, вже «не за горами».

Минулого разу ми дізналися причину закриття вузькоколійки «Гайворон-Голованівськ», тому що рухомий склад зараз знаходиться на капітальному ремонті, а де саме – такої інформації нам  надано не було. Тому ми надіслали ще один інформаційний запит, щоб отримати відповідь на всі питання.

«На теперішній час пасажирський вагон No29238 вузької колії 750 мм, який був задіяний на ділянці «Гайворон - Голованівськ», знаходиться в капітальному ремонті у пасажирському вагонному депо станції Миколаїв (ПКВЧД-13). Ремонт планується завершити до кінця березня. Після проведення капітального ремонту вагон No29238 буде передислоковано на станцію Гайворон. Тоді другий вагон No 29468 буде направлений до ПКВЧД-13 для проведення капітального ремонту. По завершенні цих ремонтних робіт їх буде повернуто на ПТО Гайворон. Проте керівництво філії та дирекції клопоче перед місцевими органами влади про закриття вкрай збиткової вузькоколійної дільниці Гайворон-Голованівськ та організацію перевезення пасажирів автобусним сполученням»

Таку відповідь  ми отримали через кілька днів. Наше передчуття нас не підвело,  «Одеська залізниця» вже відкрито вказує про свій намір закрити вузькоколійку. Офіційна заява від ПАТ «Укрзалізниця» про безповоротне  закриття вузькоколійки, можливо, вже «не за горами».

 Поділитися