MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

COVID-19: Випуск Комітету Ради Європи із запобігання катуванням та поганому поводженню «Виклад принципів відносно поводження з людьми, позбавленими волі»Звернення європейських НУО щодо COVID-19 у тюрмахУряд має захистити від коронавірусу місця несвободиРеформа кримінально-виконавчої медицини: генпрокурор вимагає від прем’єр-міністра негайного втручанняСьома періодична доповідь України про виконання положень Конвенції ООН проти катувань та нелюдяного або такого, що принижує гідність, поводження чи покаранняРефлексії з приводу коментаря Харківської правозахисної групи (ХПГ) до Сьомої періодичної доповіді України про виконання положень Конвенції ООН проти катувань та нелюдяного або такого, що принижує гідність, поводження чи покарання«Довічно важливо». Науково-практична частина (Харків)«Довічно важливо». Науково-практична частина (Київ)Мистецько-науково-практичний проєкт «Довічно важливо»«Довічно важливо». Загальна ситуація

Два нормативні акти щодо карантину в місцях несвободи

26.03.2020   
ХПГ-інформ

Один із адвокатів ХПГ отримав ці документи у відповідь на інформаційний запит. Оскільки ці важливі документи не опубліковані та відомі тільки в переказі, ми вирішили їх опублікувати.

1. Наказ Міністра юстиції «Про запобігання поширенню на території установ виконання покарань, слідчих ізоляторів, закладів охорони здоров’я ДКВС України коронавірусу COVID-19» від 13.03.2020 – скачати у форматі PDF.

2. Вказівка Виконувача обов’язків начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань начальникам міжрегіональних управлінь, начальникам установ виконання покарань та слідчих ізоляторів у м. Києві, Київській, Житомирській, Черкаській та Чернігівській областях – скачати у форматі PDF.


Проєкт ЄС «Чинимо опір катуванням, жорстокому поводженню та безкарності в Україні»
 Поділитися