MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Виправдувальні вироки. Міжнародна конференція (АНОНС)

09.07.2020   
Виправдувальні вироки – під такою назвою на платформі zoom 10 липня 2020 року о 20:00 за Київським часом відбудеться міжнародна конференція за участі фахівців в галузі права зі США, Великої Британії та України. До уваги журналістів, юристів, громадських діячів та всіх зацікавлених осіб.

Виправдувальні вироки – під такою назвою на платформі zoom 10 липня 2020 року о 20:00 за Київським часом відбудеться міжнародна конференція за участі фахівців в галузі права зі США, Великої Британії та України.

Метою заходу є з’ясувати, чому в Україні менше за один відсоток виправдувальних судових рішень у кримінальних справах, у той час як в інших країнах світу цей показник значно більший?

Що сприяє, хто ініціює і як відбувається перегляд остаточних судових рішень, що викликають розумний сумнів щодо своєї справедливості в США та Великій Британії?

На ці питання шукатимуть відповіді:

Доктор Стівен Піджеон (США) – провідний християнський адвокат, який практикує в штаті Вашингтон. Має ліцензії в усіх судах Вашингтона, включаючи федеральні суди, а також Верховний суд США;

Професор Білл Боурінг (Лондон) – адвокат, директор LLM / MA з прав людини, директор юридичної школи, коледж Біркбека;

Віталій Мусієнко – християнський юрист Компанії Стівена Піджеона;

Олег Левицький – керівник громадської приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини, адвокат;

Андрій Діденко – координатор програм Харківської правозахисної групи.


Переклад англійською – Анатолій Кушнір;

Модератор – Сергій Мусевич, правозахисник, журналіст, редактор.

По додаткову інформацію просимо звертатися до Андрія Діденка:

+380939852574; [email protected]


Зареєструватися на конференцію

 Поділитися