MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

видано збiрник матерiалiв: „Реформування системи запобiжних заходiв у кримiнальному судочинствi: останнi змiни, новi ідеї, порiвняльнi матерiали“.

19.12.2001   

У рамках проекту реформування кримiнального права Департаменту Юстиції США сумiсно з Програмою Правових Iнiцiатив у країнах Центральної та Східної Європи Американської Асоціації Правникiв (ABA/CEELI) у спiвробiтництвi з Верховним Судом України пiдготовлено та видано збiрник матерiалiв: „Реформування системи запобiжних заходiв у кримiнальному судочинствi: останнi змiни, новi ідеї, порiвняльнi матерiали“. Автори видання сподiваються, що ця книга слугуватиме корисним iнструментом для суддiв, прокурiв, слiдчих та адвокатiв у ходi застосування ними на практицi положень Кримiнально-процесуального кодексу України, що регулюють питання застосування запобiжного заходу у формi застави.

У будь-якому випадку бiльш поширене, системне застосування нового законодавства залежатиме вiд поiнформованостi учасникiв правовiдносин, правильного розумiння ними сутi законодавчих новел та належного порядку їх практичного застосування.

Цю книгу можна отримати безкоштовно в бiблiотецi Ресурсного центру „Гурт“ за адресою: м. Київ, вул. Бiлоруська 8, офiс 10.

Контактна особа: Свiтлана Скакун Тел.: (044) 213 98 04.

 Поділитися