MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Суддя передумав?

23.12.2001   

18 червня Ленінський районний суд Луганська призупинив виконання рішення міської ради про припинення повноважень міського голови Ягоферова. Але практично відразу це рішення було відкликано.

Скаргу на неправомірність рішення 24-ї сесії міської ради, яким достроково припинялися повноваження міського голови Ягоферова, подали громадяни Валентин Ткалич (голова обласної організації УНР) та Олександр Смєтанкін (працівник виконкому), які вважають, що рішенням сесії порушені їх права виборців. Відповідно до ЦПК, суд, прийнявши скаргу, виніс рішення про призупинення виконання рішення сесії міськради.

Редакція газети "Жизнь Луганска" отримала листа, що направив у Луганську міську раду суддя Ленінського району Луганська О.Матвєйшин. У листі міськраді пропонується повернути листа про призупинення акту, що оскаржили Ткалич та Смєтанкін, у суд без виконання.

До речи, лист датований 18 червням 2001 р. Тобто тим же днем, що і рішення про призупинення дії оскарженого акту.

Олексій Свєтіков, „ЛуганськІнформ-КВУ“

 Поділитися