MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Cемінар для громадських організацій України — "Організація лобістських кампаній та співпраця з ЗМІ. Шляхи досягнення успіху"

23.12.2001   
Майя Крюкова, м.Харків

18 — 19 червня в м. Києві відбувся семінар для громадських організацій України, які співпрацюють з Національним Демократичним Інститутом. Тема семінару — "Організація лобістських кампаній та співпраця з ЗМІ. Шляхи досягнення успіху" .

На семінарі були присутні представники з різних областей України, які репрезентували організації різних напрямків діяльності, направленої на правовий та соціальний захист людей в Україні. Незважаючи на те, що спектр інтересів організацій був різноманітним, програма семінару була цікавою і корисною для всіх. Хоча здавалось, що інтереси присутніх зовсім не збігаються, співпрацюють з засобами масової інформації — усі. Тому вчитись, як грамотно розкривати свою діяльність, як вести просвітницьку роботу через засоби масової інформації, як зробити цю співпрацю корисною для справи, яку виконує громадська організація — хотіли зрозуміти всі. Тому семінар пройшов дуже динамічно і цікаво. На семінарі проводилась ціла низка практичних занять: як провести прес-конференцію, як розробити прес-реліз, як дати інтерв’ю на телебаченні, як провести презентацію своєї програми. В них брали участь практично всі присутні.

Крім того, семінар дав можливість познайомитись з багатьма цікавими людьми, які по-різному, але наполегливо працюють над тим, щоб наше суспільство стало дійсно правовим та демократичним.

Такі різні організації, як "Львівська Аграрна Палата", "Полтавська організація інвалідів", "Тернопільська обласна громадська організація "Спілка власників землі" та багато інших знайшли суспільні точки зору для вирішення питань, які стосуються багатьох.

Національний Демократичний Інститут зробив дуже корисну справу, організувавши цей семінар.

 Поділитися