MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Для молоді — комендантська година

23.12.2001   
Робітники Старобільської районної держадміністрації запропонували міській раді прийняти розпорядження про введення молодіжного "комендантського часу" в осіннє-зимовий період.

І тепер до 10 години вечора мешканці міста, що молодше 16 років, повинні бути вдома. Перебування на вулицях міста молоді до 18 років обмежується 23 годиною, і тільки у святкові дні — 24-ою. Більш того, у відповідності з вимогами про перебування неповнолітніх на вечірніх вулицях повинен бути скоординований і графік роботи барів, дискотек та інших розважальних установ. На думку ініціаторів нововведення, це повинно перешкодити росту підліткової злочинності, поширенню алкоголізму та наркоманії у молодіжному середовищі. Що ж до поняття верховенства права, то на Луганщині це поняття не вважається владою за щось суттєве.
 Поділитися