MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Кривому Розі обов’язкові рекомендації не вважаються примусом

23.12.2001   
Микола Коробко, Кривий Рігполітика і права людини
Законодавець, працюючи над законами про функціонування інформаційної сфери, передбачив право вільного одержання, використання, поширення та зберігання інформації. Як виявляється, криворізька міська влада ініціює появу ще одного суттєвого права, що стосується інформації. Вона заходилась організовувати передплату на міську газету "Червоний гірник", засновником якої є Криворізька міська Рада, спираючись на призабуту практику соціалістичних рознарядок. "Розбещені демократизацією" трудящі, хоч і не наважувались відмовлятися, але інколи обурювалися. Отож, на одному із брифінгів, який провадив заступник міського Голови Микола Трайдук, виникло і це питання. Для відкритої до народу влади такі питання є до смішного наївними: як виявляється, ніхто нікого не примушує, тут лише рекомендують.

Звичайно, заступник міського Голови не цитував телефонограми від 11.10.2000 року, підписаної його підлеглим Лук’яненком і спрямованої до керівників лікувально-профілактичних закладів. А там містилася така рекомендація: "Главному врачу лично подписаться и организовать подписку на газету "Червоний гірник" на 2001 год. О ходе подписки информировать в городской центр здоровья по форме:

1. Количество работающих.

2. Количество подписавшихся.

Данные передать по телефону 23-71-12 12 октября к 10.00. Норматив оплаты на 60%."

P.S. Розгул "демократії" на Криворіжжі триває.

 Поділитися