MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

семінар "Земельне законодавство України"

16.12.2002   
28-29 жовтня 2002 року в м. Харкові буде проведений семінар "Земельне законодавство України" за участю провідних спеціалістів Державного комітету по земельних ресурсах України, науковців та адвокатів, що мають досвід захисту земельних прав громадян та юридичних осіб.

28-29 жовтня 2002 року в м. Харкові буде проведено семінар "Земельне законодавство України" за участю провідних спеціалістів державного комітету по земельних ресурсах України, науковців та адвокатів, що мають досвід захисту земельних прав громадян та юридичних осіб.

До участі в семінарі запрошуються юристи, що працюють в органах державної влади та місцевого самоврядування, неурядових організаціях, судді, працівники прокуратури а також юрисконсульти суб’єктів господарської діяльності Харківської, Полтавської, Сумської, Чернігівської, Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей.

Організатори семінару оплачують проїзд (за наявності оригіналів квитків), проживання та харчування учасників. Заявки на участь в семінарі просимо надсилати за адресою: 61002, м. Харків, ХМГО "ЕкоПраво-Харків", ас 10479, e-mail: [email protected] або за телефоном: (0572) 191-021.

Учасникам семінару будуть надіслані офіційні запрошення, які є підставою для оплати проїзду, розміщення в готелі та харчування. Більш детальна інформація міститься на сайті http://ecopravo.kharkov.ua

Семінар проводиться Харківською міською громадською організацією "ЕкоПраво-Харків" в рамках Проекту регіональних навчальних програм, який адмініструється Академією Сприяння Освіті (AED) за фінансової підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID).

 Поділитися